Ekipi “TOP GYM SPORT” sapo eshte kthyer nga kapionati internacional Edirne open qe u zhvillua ne Edirne te Turqise ne kete aktivitet moren pjes 10 shtete Turqia, Greqia,Serbia, Bullgaria,Rusia,Gjermania,Hollanda,Irani,Iraku dhe Shqiperia. Ekipi Top Gym Sport mori pjes me 10 sportist :

6 Junior( te rinje)
Endri Shkoza – 37 kg
Julin Selenica – 37 kg
Ada Demneri -44 kg
Deana Haxhiraj -49 kg
Klea Tarja -63 kg
Klint Azuni – 63 kg

4 Senior (te rritur)
Neda Foteli -49 kg
Julin Pinari -58 kg
Xhersi Kurti -68 kg
Elvin Halili -74 kg

Pavarsisht konkurences te forte qe kishte ne kete aktivitet ekipi yne arriti te marre 6 medale 2 te argjenda dhe 4 bronxi :

Klint Azuni (Argjendi)
Deana Haxhiraj (Argjendi)
Neda Foteli (Bronxi)
Ada demneri (Bronxi)
Klea Tarja (Bronxi)
Xhersi Kurti (Bronxi)

Theksojm qe nje prezence te mire ka ber sportisti Klint Azuni. Sportisti Azuni zhviloje 5 ndeshje ku 4 nga to i fitoj bindeshem dhe ndeshjen finale e humbi me rezultat shum te ngushte 8 me 7 dhe zuri vendin e 2 per te rinje ne kategorin -63 kg.

Foto nga Eventi

Komente

comments